Mail: info@weblapexpressz.hu   Tel: (+36) 20 271 4788

Kérj segítséget WordPress hiba elhárításához

Van egy WordPress hiba ami az őrületbe kerget?  Kérj segítséget! Mindössze 8 500 Ft -ért megoldjuk a problémádat. Ha mégsem sikerülne elhárítani a hibát, a pénzt visszaadjuk. Nincs mit vesztened!

Amint megérkezett a számlánkra a szolgáltatás ellenértéke, elkezdjük a hibajavítást. A hibaelhárítás 8 500 Ft-ba kerül hibánként. Ha nem tudnánk megoldani a problémát, a teljes befizetett összeget visszaadjuk.

Rendeld meg a szolgáltatást, majd kövesd az utasításokat. A megrendelést követően tudsz majd hibajegyet nyitni, ahol a szakember információkat kér majd tőled és ahol későbbiekben az adott hiba elhárításával kapcsolatos összes információ fellelhető.

Szakembereink minden bejelentett problémát igyekeznek 4 órán belül elhárítani. Átérezzük annak fontosságát, hogy weboldalad vagy blogod zökkenőmentesen működjön, ezért tudásunk legjavát szeretnénk a szolgálatodba állítani.

 

Megrendelés

 

 

Gyakran ismételt kérdések a WordPress hibaelhárítás szolgáltatásról

 

Érthető hogy a szolgáltatás megrendelése előtt van pár kérdésed. Itt összegyűjtöttük azokat amik eddig a leggyakrabban felmerültek…

 

Megrendelés